måndag, oktober 19

Annebergsnytt!

Aldrig har samhället sett en märkligare syn. Många förvånade Annebergsbor stannade till och tittade på denna märkliga syn.
Det var en liten ponny, eller islandshäst som det så fint heter, som efter att ha busat med sin kompis QP i hagen, hade fastnat i dennes täcke med själva skon. Han hade antagligen i ren panik kastat sig bakåt för att komma loss. Men detta ledde till att hästens sko bara fastnat ännu djupare i QPs täcke.

Kompisar som de var så fick de helt enkelt acceptera situationen och där stod de lugnt - Den ena på tre ben, den andre med alla hovar i backen och med sin kompis obehagligt nära. Grannar skall ha larmat stallägarna som chokat sprungit ut för att få loss ponnyn.

Benet sägs ha domnat av och det var en snabb åtgärd som fick göras då täcket slets av och ponnyhästen fick gå med täcket fast i skon en dryg halvtimma innan superkvinnan Louise kom till undsättning. Hon hade med de större tängerna och drog manhaftligt av skon i ett nafs. Ponnyn var fri från täcket och kunde smärtfritt få på sin sko igen och QP, den större, kunde få tillbaka sitt täcke, som mirakulöst nog var helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar